Solar Power Bank
Solar Power Bank
Solar Power Bank
Solar Power Bank
Solar Power Bank
Solar Power Bank

Solar Power Bank

10 watts SPLB-22 litiumbatteri solpanel levererar en kontinuerlig strömförsörjning för spårkameror på de platser du bara vill hålla dig borta från tills tiden är rätt. Genom att kombinera livslängden och tillförlitligheten hos ett litiumbatteri, med solens regenerativa krafter, kommer SPLB-22 litiumbatterisolpanelen att hålla dessa kameror igång före, under och långt efter att säsongen är slut. SPLB-22 är kompatibel med alla SPYPOINT spårkameror.

Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
2 790,00 kr
Inkl. moms

 

Den nya solcellspanelen med litiumbatteri som finns tillgänglig från SPYPOINT är en perfekt lösning för de bortre ställen som du inte kan eller inte vill besöka förrän timingen är perfekt. Solpanelen laddar hela tiden det inbyggda 15 000 mAh-batteriet så att din kamera kan köras i månader, utan att du behöver besöka batterierna för att serva.

Det finns fyra alternativ för nätsladd medföljer, vilket gör det enkelt att matcha din kamera med SPLB-22, oavsett kameratillverkare. Du kommer också att få ett monteringsfäste och en rem för att se till att du kan placera och installera litiumbatteriets solpanel på den perfekta platsen.

• 10 watt

• 15 000 mAh

• 4 LED-laddningsindikatorlampor

• 10,7 x 10,2 x 2 (tum)

Litiumbatteriets solpanel kan laddas helt av solen på cirka 24 timmar. Den innehåller också en likströmsadapter för att ladda genom att koppla in den, denna process tar 5 timmar. Som alla solpaneler kommer den att fungera bäst i områden där full sol är tillgänglig under så stor del av dagen som möjligt, och vinkeln på panelen är justerbar för att hjälpa till med detta. Att hålla panelerna rena från smuts, skräp och pollen kan dessutom hålla prestanda så hög som möjligt.

2307101047244
Inga recensioner ännu :(

6 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.