Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m
Focus Track RF 1000m

Focus Track RF 1000m

Focus Track RF 1000 är en liten och behändig högkvalitativ avståndsmätare som kan mäta avstånd upp till 1000 meter. Avståndsmätaren har ett stort synfält, ger en exakt mätning och passar lika bra för att bestämma skjutavstånd under jakt som golf och andra utomhusaktiviteter. Den FMC-belagda optiken ger en tydlig bild även under svåra ljusförhållanden.

I lager
2 269,00 kr
Inkl. moms

 

Focus Track har enastående optik med 6x förstoring, 21 mm brännvidd och BaK-4 prismor som tillsammans med den avancerade multi-layer antireflexbeläggningen (FMC) ger en exakt, tydlig bild även under svåra ljusförhållanden. Okularet har en ögonavlastning på 15 mm vilket gör det lätt att använda även om du har glasögon på dig.

Avståndsmätaren kommer i ett kompakt format och är lätt att använda med en hand. En väder- och dammtålig, hållbar kropp gör den perfekt att bära under golf, vandring eller jakt, eller för att mäta och mäta utan att lägga till extra vikt eller bulk. Avståndsmätaren är även utrustad med en knapp för att stänga av gradskivans funktioner så att du även kan använda den vid golftävlingar.

Mätningen görs med en enkel knapptryckning och avståndsmätaren har sex olika mätprogram för olika scenarier:

  • Standardläge Mäter den raka siktlinjen till objektet.
  • Golfläge Mäter avståndet till närmaste mål.
  • Golfbacke Visar det beräknade avståndet i en backe. Utmärkt för upp- och nedförsskott.
  • Hastighetsläge Mäter hur snabbt ett föremål rör sig. Maxhastighet 300 km/h.
  • Horisontellt avståndsläge Beräknar det horisontella avståndet till objektet och vinkeln. Gör det enklare när man siktar nedför. Displayen visar växelvis avståndet och vinkeln.
  • Vertikalt höjdläge Sikta på basen av ett objekt, t.ex. ett träd eller en byggnad, och sedan mot toppen. Displayen visar nu dess höjd.

Avståndsmätaren har ett inbyggt Li-ion-batteri och laddas enkelt via Usb-C.

2403051241152
3 objekt
Inga recensioner ännu :(

8 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.