Näringsvärde/100 g Färdiglagad:
energi |
117 kcal (489 kJ) |
fett |
4.3 g (mättat: 2.5 g) |
kolhydrater |
15.3 g (socker: 1.5 g) |
protein |
3.8 g |
salt |
0.9 g |
fibrer |
1.5 g |
Ingredienser
57% pasta (vete, ägg, salt), 11% ost (vasslepulver, ostpulver, palmolja, salt, glukossirap), 7% skinka (fläskkött, vetestärkelse, salt, rökextrakt, livsmedelssyra (rosmarinextrakt, citronsyra), konserveringsmedel (E250)), palmolja, mjölkpulver, kokosnötolja, potatisstärkelse, 4% paprika, 2% purjolök, 2% lök, 0.07% peppar, salt
Egenskaper för Pasta Carbonara: |
|
Innehåller ägg: |
Ja |
Innehåller/kan innehålla spår av nötter: |
Ja |
Glutenfri: |
Nej |
Laktosfri: |
Nej |
Tillagning:
- Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen och ta bort den fuktabsorberande påsen.
- Tillsätt kokande vatten upp till angiven linje (mellan cirka 0,2 och 0,7 liter per portion beroende på rätt).
- Rör om noga, även ner i botten utav påsen.
- Förslut öppningen och låt påsen stå i cirka 8 minuter.
- Rör om och njut av din rätt direkt från påsen!