3M Peltor SportTac Hunting

3M Peltor SportTac Hunting

Stäng ute skadligt buller. Naturlig ljudåtergivning och riktningskänsla. Hopvikbart och kompatibel med jaktradio. Två kåpskal ingår.

I lager
1 995,00 kr
Inkl. moms

 

Specialutvecklat hörselskydd för jägare och skyttar. Utrustad med nivåberoende funktion som förstärker svaga ljud och dämpar höga. Perfekt för jägare och skyttar tack vare högkvalitativt skydd mot höga impulsljud. Hörselskyddet har audioingång för anslutning av extern radio.

Genom att Peltor SportTac använder en helt ny digital teknik stängs skadligt buller ute så snabbt och mjukt att det knappast märks. 

Ljudåtergivning och riktningskänsla är så naturlig att man lätt glömmer bort att man har dem på sig.

Hörselskyddet är hopvikbart och går givetvis att koppla till jaktradio.

De orangefärgade kåporna är t ex perfekta vid jakt i lag men genom att använda det extra par kåpskal som bifogas med varje skydd kan man med ett enkelt handgrepp byta till gröna när det drar ihop sig till fågeljakt.

Peltor SportTac har testats och godkänts enligt direktivet om personlig skyddsutrustning (PPE) 89/686/EEG och direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) 89/336/EEG, vilket innebär att det uppfyller kraven för CE-märkning.

Dämpning SNR - 26dB

Drivs med AAA-batterier

Automatisk avstängning efter två timmar utan aktiva funktioner. Två varningssignaler avges var tionde sekund under en minut efter 1 timme 59 minuters användning, för att meddela att enheten kommer att stängas av.

Låg batterinivå indikeras med tre varningssignaler tio timmar innan headsetet stängs av. Intervallen mellan varningssignalerna minskar i takt med att batteriet blir svagare.

NORM-0003189300000000
6 objekt
Inga recensioner ännu :(

7 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.