Ultracom R10i Hybrid IOT/4G
Ultracom R10i Hybrid IOT/4G

Ultracom R10i Hybrid IOT/4G

Ultracom R10i Hybrid är en hundpejl som använder två olika positionstekniker, 4G LTE 0ch VHF, som fungerar även där det inte finns något mobiltäckning. Nu uppdaterad till 4G LTE IoT. Även utan täckning kan du följa bandet i mobilen på våra kartor. R10i Hybriden innehåller flera funktioner för att göra din jakt säkrare och för att få mer information om hur din hund arbetar i alla förhållanden.

Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
13 495,00 kr
Inkl. moms

 

Det användarfärdiga paketet innehåller:

R10i Hybrid pejl, VHF-mottagare, högkvalitativa batterier och laddare, 12 mån förbetalt datatrafik Ultracom Global SIM-kort och 2 veckor till Ultracom NEXT-applikationen.

Ultracom R10i Hybrid

R10i Hybriden fungerar i alla terränger och förhållanden, eftersom den fungerar i både mobilnätverk och med VHF-anslutning

R10i Hybrid pejlen fungerar i alla nätverk och med alla operatörer i hela världen och pejlen levereras med ett förinstallerat Ultracom Global SIM Powered by Telia SIM-kort

R10i Hybrid pejlen möjliggör spårning från 3 sek

R10i Hybrid pejlen byter spårningsteknik automatiskt vid behov

Med NEXT-appens gruppfunktioner ser du även dina jaktkompisar och hundar på kartan

I Ultracom NEXT-appen kan du se din hund, din egen plats, hundens hastighet, spår, skallfrekvens samt flera olika larm och funktioner.

Sändaren har ett säkerhetsförbättrande, fjärrstyrt led-ljus.

Vikt 323 gr

ULT-8430
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.