MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl
MiniFinder Rex hundpejl

MiniFinder Rex hundpejl

MiniFinder Rex är en GPS-baserad hundpejl med obegränsad räckvidd och spårning i realtid. Med sin robusta design och noggrant utvalda material är Rex en gedigen och helt vattentålig produkt som klarar av alla typer av väderförhållanden. Med en batteritid på upp till 100 timmar under aktiv användning behöver du inte oroa dig över nästa laddning. 

I lager
4 995,00 kr
Inkl. moms

 

Det kraftfulla guidande LED-ljuset hjälper dig lokalisera hunden under nattjakten på upp till 200 meters avstånd. Tillsammans med marknadens nya jakt-app MiniFinder Hunter aktiverar du enkelt LED-ljuset på hundpejlen, tillsammans med flera andra smarta funktioner. Funktionalitet som är speciellt framtagen för jakt och hundträning är vibration och skallindikator. 

Designad för alla jakthundar

MiniFinder Rex är en hundpejl speciellt framtagen för att spåra jakthundar. Den erbjuder full koll över jakthunden och förbättrar samtidigt resultatet av jakten. Genom att koppla MiniFinder Rex till jaktappen MiniFinder Hunter får du direkt tillgång till flera användbara och smarta funktioner. Du får bland annat tillgång till realtidspositioner och flera inställningar för att specialanpassa din användning av Rex. 

Med hjälp av funktionen jaktområden i jaktappen kan du som jägare skapa områden där hunden får befinna sig under jakten. Detta gör att du hela tiden har koll på din jakthund och att den inte helt plötsligt befinner sig i ett farligt område, tex en större trafikerad bilväg. 

MiniFinder jaktapp

Vad är en hundpejl?

Hundpejlen MiniFinder Rex är full av funktioner för att underlätta och förbättra jakten. Den innehåller framförallt möjlighet att spåra din jakthund i realtid, men det går även att se positionshistorik och därmed granska jakthundens rörelser i efterhand. MiniFinder Rex funktion för smart spårning gör att hundpejlen anpassar sig helt efter hundens rörelser, vilket gör att man som jägare kan följa positioner på väldigt exakt nivå. 

MiniFinder Rex har även en inbyggd vibration med flera olika vibrationsmönster. Denna funktion kan bland annat användas av jägare för att skicka ut kommandon till jakthunden under jakten, till exempel för att få jakthunden att stanna eller sluta skälla. Funktionen kan även användas vid hundträning för att lära hunden inkallning, sitta, stanna etc. 

Designad för en tuff utomhusmiljö

Hundpejlen MiniFinder Rex är 100% vattentät och den kan därför användas utan problem i alla olika sorters väder. Den är byggd för att klara av alla svåra yttre påfrestningar som inträffar under ett jakttillfälle. Enheten är robust och ergonomisk byggd, vilket gör att den går att bäras av jakthundar i alla storlekar. 

MiniFinder Rex representerar den senaste generationen av hundpejlar med toppmodern och framtidssäkrad 4G-teknik. Den innehåller inte bara avancerade GPS-funktioner, utan den är även fullproppad med andra smarta funktioner. Hundpejlen har med sin MLPC™-algoritm, MiniFinder Low Power Consumption, flera unika egenskaper som gör batteritiden överlägsen på marknaden. Batteritiden räcker i minst 100 timmar under aktiv användning, samt hela 10 dagar under mindre aktiv användning. Du laddar den enkelt via ett vanligt USB-C uttag. 

GPS hundpejl till jakt

Hundpejl till jakt från MiniFinder

Inbyggd skallindikator och vägledande LED-ljus

MiniFinder Rex har även en toppmodern och nyutvecklad skallindikator. Den ger dig som jägare ännu mer koll på din jakthunds beteende under jakten och kan vara helt avgörande i flera situationer. Du får notis direkt i din mobil om hunden skäller och får samtidigt information om ljudnivån etc.  

Hundpejlen innehåller också ett kraftfullt vägledande LED-ljus som gör det möjligt att se jakthunden även i mörker och på mycket långt avstånd - upp till 200 meter iväg! Du kan själv stänga av eller på denna funktion direkt i MiniFinder Hunter appen, samt ändra färg och ljusstyrka efter eget tycke. 

  • Realtidspositonering
  • Jaktområden
  • Vägledande LED-ljus
  • Marknadsledande batteritid
  • Skallindikator
  • Röstkommandon
  • 100% vattentät
  • Obegränsad räckvidd
  • Platshistorik
  • Vibration
  • Smart live-tracking
  • Larm vid stopp

Dimensioner: 80 mm × 40 mm × 30 mm

Vikt: 100g

System: MiniFinder Firmware MFLPC™

Nätverk: 4G, LTE-M, CAT-M1, GSM

Gränssnitt: USB-C

Strömkälla: 1A~1.5A

Bluetooth: BLE5.0

G-sensor: Ja

Batteritid: 100 timmar under aktiv användning

Laddningsspänning: 100~240V AC 50/60Hz Output:5.0V DC2.0A

Minne: 16M (Flash minne)

Vattentät: Ja, IPX7

LED: 3st som indikerar GPS, GSM och spänning

Vägledande LED-ljus: Ja, 200m räckvidd

Knappar: 1 knapp (på/av)

Högtalare: Ja

Mikrofon: Ja

Vibration: Ja

Högkänslig GPS/GLONASS-mottagare: Ja

WIFI: 2.4GHz, 802.11 b/g/n

Kompatibilitet med halsband: 2.54 cm

Garanti: 3 år

2307051239488
1 Produkt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.