Sarek Knitted Jacket
Sarek Knitted Jacket
Sarek Knitted Jacket
Sarek Knitted Jacket

Sarek Knitted Jacket

Sarek stickad jacka från Deerhunter är extremt mjuk och skön. Den är gjord av ett modernt, stretchigt yttermaterial med hel dragkedja framtill. Den stickade jackan har en bröstficka med dragkedja och två stora framfickor med dragkedjor. Den stickade jackan är perfekt för ytterplagg på våren eller som mellanlager när temperaturen sjunker.

Storlek
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Färg
  • Beige
Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
995,00 kr
Inkl. moms

 

Tvåvägsstretch:

Om du behöver extra rörelsefrihet och bra passform, välj någon av Deerhunters produkter med stretch. Att använda material med tvåvägsstretch gör jaktkläderna töjbara, vilket ökar din rörelsefrihet.

Tysta:

Noisy jaktkläder kan snabbt förstöra en bra stjälk eller jaktexpedition. Vårt speciellt utvalda tysta tyg har valts för att minimera buller och designen har optimerats för att minska friktionen runt arm- och benområdet. Kom närmare djuren med Deerhunter Silent.

OEKOTEX:

Din garanti för en certifierad produkt utan skadliga ämnen! OEKO-TEX® är världens ledande hälsocertifiering för textilprodukter: En demokratisk förening med 2-3 årliga möten för att diskutera förbättringar av testmetoder och standarder. Nya satsningar bygger på den senaste medicinska kunskapen om hälso- och miljöfarliga ämnen, lagstiftning om kemikalier och utvecklingen inom textilier.

Funktionaliteter
‣ Ljudlös
2308291722924
0 Produkt
5702827202180
Inga recensioner ännu :(

14 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.