Norma Oryx Silencer
Norma Oryx Silencer
Norma Oryx Silencer
Norma Oryx Silencer

Norma Oryx Silencer

Sedan introduktionen 1996 har ORYX™ varit en pionjär inom vårt sortiment av jaktkulor och kulan har varit hyllad för sin prestation över hela världen. Därför var det en självklarhet att ORYX var den första kulan som lanserades i Norma Silencer Series år 2020.

Vid köp av ammunition behöver du skicka in en kopia av licens samt legitimation till order@eklids.se.

Fraktkostnaden för ammunition inkl avgift för farligt gods är 399:-.

Leverans sker med Bring.

Kaliber
Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
1 179,00 kr
Inkl. moms

 

ORYX Silencer-patronen är laddad med vår populära ORYX-kula. Hylsorna som kulan laddas i är mörkt gråtonade, vilket ger dem ett utseende som gör att du inte förväxlar dem med våra standarpatroner.

Egenskaperna för vår ORYX-kula är alltså samma som för vår standardammunition, men laddningen är optimerad för korta pipor: 50 cm i stället för CIP-standard som är 61 cm. Om du har en kortare pipa än 61 cm drar du nytta av att använda Silencer Series, även om du inte har en ljuddämpare. Med en optimerad laddning får du bättre hastighet och mer effekt än vad du får med standardammunition i en kort gevärspipa.

GYT-8094710
0 objekt
7393923324593
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.