Kolarpanna
Kolarpanna
Kolarpanna
Kolarpanna
Kolarpanna
Kolarpanna
Kolarpanna
Kolarpanna

Kolarpanna

Kolarpannan med vikbart handtag i ek är perfekt att ta med sig ut i naturen. Stekytan är tillverkad av högklassigt varmvalsat stål med en unik ytbehandling så att du ska få bästa möjliga smakupplevelse från din kolarpanna.

- Diameter: 28 cm.

- Vikt: 1,8 kg.

Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
399,00 kr
Inkl. moms

 

Hällmark kolarpanna – för dig som gillar att laga mat utomhus. Pannan är enkel att använda och placeras direkt över en öppen eld, kolgrill eller gasolbrännare.

Inte bara en korv – laga till en god måltid

En måltid i naturen är mer än en måltid – det är en upplevelse. Efter en lång skogspromenad eller under en fjällvandring och jakt- och fisketur är det bra med mat som laddar energidepåerna. I Hällmarks kolarpanna kan du till exempel steka på en nyfångad fisk, tillaga nyplockad svamp eller varför inte lyxa till det med en smarrig kolbulla?

Smidigt format och ytbehandling:

Kolarpannan har ett rejält handtag av ek vilket går att vika in så pannan blir smidig att ta med. Stekytan är tillverkad av högklassigt varmvalsat stål med en unik ytbehandling så att du ska få bästa möjliga smakupplevelse.

Rengöring och underhåll:

Pannan rengörs genom att den torkas av med papper efter att den har svalnat. För djupare rengöring kan pannan spolas under hett vatten och sedan torkas av med papper. Kolarpannan kan med fördel smörjas med vegetabiliskt fett efter användning för att förhindra att den torkar ut och för att minska risken för rost.

HM8801

❱❱❱ Fri frakt över 799 kr ❱❱❱ 30 dagars returrätt ❱❱❱ Betala smidigt med Klarna

Inga recensioner ännu :(
Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.