Muurikka set med gasbrännare
Muurikka set med gasbrännare
Muurikka set med gasbrännare
Muurikka set med gasbrännare
Muurikka set med gasbrännare
Muurikka set med gasbrännare

Muurikka set med gasbrännare

Ett komplett set så du snabbt kan komma igång med din utomhusmatlagning.

Mått
  • 58cm
  • 48cm
  • 78cm
Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
2 895,00 kr
Inkl. moms

 

Ett komplett set så du snabbt kan komma igång med din utomhusmatlagning. Innehåller stekhäll, gasolbrännare, vindskydd till gasolbrännaren och regulatorset.En smidig modell som är enkel att ta med sig ut i skog och mark, i båten eller i husbilen. Hällen kan användas i kombination med medföljande gasolbrännare på stativ men också på en grill eller direkt över öppen eld. Hällen är tillverkad av högklassigt varmvalsat stål och levereras fabriksinoljad. Våra stilrena handtag, i kromat fjäderstål, har hämtat både inspiration och funktion från vackra och rejäla gamla vedspisar, handtagen håller sig svalare än hällen. Hällmark of Sweden är sprunget ur de svenska hällmarkerna, rejäla och närmast oförstörbara. Därför erbjuder vi livstidsgaranti på våra stekhällar. Gasolbra¨nnaren ger snabb och steglös va¨rme som enkelt justeras efter behov. Våra CE – märkta gasolbrännare är testade av den oberoende tyska organisationen TÜV, en av de starkaste kvalitetsmärkningarna i världen, vilket borgar för en trygg och säker användning av produkterna.

48cm - En stekhäll för det mindre sällskapet, lämplig för 1-4 personer.

Effekt: 6,5 kW.

58cm - Vår mest populära stekhäll för upp till 8 personer.

Effekt: 11,4 kW.

Stekhäll: diameter 58 cm, höjd 22 cm, djup 3,8 cm, vikt ca 6,75 kg.

78cm - Den perfekta storleken för ett lite större sällskap och för de flesta bjudningar eller utflykter. 78cm hanterar med lätthet ett sällskap på upp till 15 personer. 

Effekt: 21 kW.

Stekhäll: diameter 78 cm, höjd 34 cm, djup 4,3 cm, vikt ca 14 kg.

HM8822
7340115488229
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.