Laxolja
Laxolja
Laxolja
Laxolja

Laxolja

Alla hundar och katter rekommenderas och kan gesSalmopet som fodertillskott.Laxoljan har hög smaklighet och om hunden eller kattenhar dålig aptit kan den därför ges som smakförstärkaretill maten.

Storlek
  • 1L
  • 100 ml
I lager
99,00 kr
Inkl. moms

 

Omega 3 reducerar onormal pälsfällning, lindrar ochläker såriga trampdynor, (ett problem som ofta uppstårefter långa promenader på asfalt), och är generellt braför hud och päls.Laxoljan påföres fodret en gång per dag. Det är viktigt att följa doseringsanvisningen på flaskan. Första gången produkten ges rekommenderas 1/3 dos för att under en vecka öka till full dos. Detta för att förhindra magreaktioner hos känsliga hundar.

Fettsyror är nödvändiga i många fysiologiska processer hos djuren. Omega 3-syror är mycket viktiga, och ges som tillskott till hund och kattmaten då många fodersorter innehåller låga nivåer av dessa. Salmopet laxolja innehåller rikligt med Omega 3.

Det är dokumenterat att fiskoljor med Omega 3 och Omega 6 förebygger och be

Användning

Förbättrad pälskvalitet och mindre fällning

Läker såriga trampdynor

Förebygger hud, led, hjärt och kärlbesvär

Bruksanvisning

Det är viktigt att följa doseringsanvisningen på flaskan. Första gången produkten ges rekommenderas 1/3 dos för att under en vecka öka till full dos. Detta för att förhindra magreaktioner hos känsliga hundar.

LUP-2052
1 Produkt
7090024291242
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.