Sako S20 H/H
Sako S20 H/H

Sako S20 H/H

Denna modell av Sako har en tumhålskolv som är designad för att ge jägaren de ultimata förutsättningarna till ett bra skott i en jaktsituation. Skjutkomforten och det ergonomiska greppet på denna tumhålskolv kan vara den avgörande faktorn mellan succé och misslyckande.

Den här produkten är licenspliktig och vi kommer efter lagd order kontakta dig för vidare instruktioner. Vi hjälper alltid till med licensansökan. Vid ev frågor kontakta oss för mer information. Fraktkostnaden för vapen är 499:-. Leverans sker med Postnord Värde.

Kaliber/Piplängd
I lager
23 995,00 kr
Inkl. moms

 

Alla Sako-gevär, inklusive Sako S20, har kallhamrade pipor på tävlingsnivå. Kallhamrade pipor ger många fördelar: de är hållbara, ger hög precision och är tillverkade med högsta tänkbara tolerans. Kallhamringstekniken förändrar stålets struktur och gör det mer robust så livslängden på gevärspipan blir längre. Kallhamrade pipor behöver inte skjutas in, de erbjuder utmärkt precision från första skott.

Det som faktiskt gör ett hybridgevär är att man lätt kan växla mellan olika stockar. Take down-utformningen på stocken på Sako S20 möjliggör utmärkt modularitet så att geväret kan anpassas efter dina preferenser med hjälp av olika stockar och framstockar. På detta sätt anpassas ditt S20-gevär alltid enligt vart du vill ta din hobby.

SAK-SJS2934A40A974
1 Produkt
50003224
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.