Blaser K95 Ultimate AC Kal. 7x57R
Blaser K95 Ultimate AC Kal. 7x57R

Blaser K95 Ultimate AC Kal. 7x57R

Blaser K95 Ultimate - Enkelskottsstudsare för dig med höga krav på precision, smidighet och låg vikt.

Den här produkten är licenspliktig och vi kommer efter lagd order kontakta dig för vidare instruktioner. Vi hjälper alltid till med licensansökan. Vid ev frågor kontakta oss för mer information. Fraktkostnaden för vapen är 499:-. Leverans sker med Postnord Värde.

Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
65 995,00 kr
Inkl. moms

 

Robust design och legendarisk precision. Den ultimata pyrsch bössan med ergonimisk och stryktålig syntetkolv med tumhålsgrepp i svart färg med svarta greppytor. Kallhamrad och friliggande pipa. Låsblocket är tillförlitligt och starkt, utvecklat för mycket höga gastryck även vid konstant hög belastning. Mekanismen har ingen egentlig säkring utan spänns när skottillfället kommer vilket innebär att patronerna kan laddas i patronlägena utan att mekanismen är spänd. Vapnet blir på detta sätt mycket säkert. Ett tryck på spänntangenten räcker för att den ska glida tillbaka, då är slagstiftet ospänt igen. Även när vapnet bryts övergår spänntangenten automatiskt till ospänt läge. Låsblocket med integrerat slagstift (vital del) kan tas ut ur K95-lådan med endast två handrörelser.

Till Blaser K95 passar Blasers välkända sadelmontage.

  • Vikt: ca 2,6 kg
  • Piplängd: Standardkalibrar: 60cm, Magnum: 65 cm
  • Piprofil: Rund, ø 17 mm 
  • Kolvlängd: 37 cm
  • Bakkappa: Gummi
  • Kolv: Syntet med greppytor i elastomer
  • Kindstöd: Blaser Ultimate Adjustable Comb ingår
230704167953
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.