Sako TRG42 338LM
Sako TRG42 338LM

Sako TRG42 338LM

TRG 42 i .338 Lapua Mag är ett riktigt tävlingsgevär med lång räckvidd. Konfigurationerna inkluderar en svart och grön stock med blått fat och action eller en helsvart stealth-konfiguration med en svart stock och bult med svärtad pipa och action.

Den här produkten är licenspliktig och vi kommer efter lagd order kontakta dig för vidare instruktioner. Vi hjälper alltid till med licensansökan. Vid ev frågor kontakta oss för mer information.

Fraktkostnaden för vapen är 499:-. 

Leverans sker med Postnord Värde.

I lager
57 499,00 kr
Inkl. moms

 

Lageret är fullt justerbart och förstärkt med högteknologiskt aluminium. Den solida valvliknande handlingen är bearbetad av specialstållegering. Inbyggda 17 mm axiella monteringsskenor har inbyggda rekylstoppslitsar på toppen av mottagaren. Den robusta bulten med tre låsklackar matar skotten felfritt från mittlinjen på ett löstagbart förskjutet 2-radigt magasin. Den har en pålitlig matning för olika ammunitionstyper. Bultlyften är i 60° vinkel för snabb bultkastning.

VIKTIGASTE FÖRDELARNA

  • Lätt och kompakt design
  • Justerbar ergonomi för att passa alla typer av skjutställningar
  • Konsekvent 1/2-MOA eller bättre prestanda
2401131511654
1 Produkt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.