Bushman Myggmedel 90ml
Bushman Myggmedel 90ml

Bushman Myggmedel 90ml

Bushman Spray är ett kanonbra insektsmedel som kommer från Australien. Skyddar mot mygg, knott, fästingar och andra bitande insekter.

I lager
159,00 kr
Inkl. moms

 

Ett av världens mest populära myggskydd i sprayform - Ultraeffektivt!

Bushman Pumpspray är en otroligt effektiv, lättapplicerad spray som skyddar mot mygg, knott och fästingar. Inte konstigt att det är Australiens bäst säljande myggskydd.

Skyddet varar i upp till 10 timmar och är både vatten-, svett- & gnidresistent.

Sprayen har en behaglig doft, med allergifria ingredienser, samtidigt som den är lätt och skonsam för huden, utan att bli oljig eller kletig.

Med sin praktiska och smidiga sprayförpackning blir Bushman myggskydd din självklara partner under sommarhalvåret.

Bushmans effektiva substans DEET 40% rekommenderas av WHO som det mest effektiva myggskyddet, även mot insektsburna sjukdomar. Medan svenska konkurrerande produkter endast har 20% eller mindre har Bushman hela 40% DEET.

Bushman myggskydd är så effektivt och välkänt på södra halvklotet, att den Australiska olympiska kommitten kontaktade Bushmans huvudkontor inför OS i Rio 2016 för att be om Bushman att sponsra den australiska truppen med myggmedel av rädsla för Zika-viruset. De hade hört att det bästa och mest effektiva insektsskyddet på marknaden var Bushman. Så blev det, och ingen olympier drabbades. Tack Bushman!

Egenskaper:

Gelform, 75ml

Ultraeffektivt skydd mot

- mygg

- knott

- fästingar

- flugor

Skonsam mot hud

Naturlig och behaglig doft

Allergifria ingredienser

Långvarigt skydd; 10h

Resistent mot vatten, svett och gnid från exempelvis kläder.

Bör inte användas av barn under 13år!

MYGG-190
30 objekt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.