Myggnät för dörr med magnetlås
Myggnät för dörr med magnetlås
Myggnät för dörr med magnetlås
Myggnät för dörr med magnetlås
Myggnät för dörr med magnetlås
Myggnät för dörr med magnetlås

Myggnät för dörr med magnetlås

210x100cm

Enkelt myggnät för dörröppning.

Enkel att montera, monteringssats medföljer.

Automatisk magnetstängning.

Färg
  • Vit
Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
149,00 kr
Inkl. moms

 

Så fungerar myggnät med magnet:

Finmaskigt nät med maskbredd om 1,2 mm som håller även små flygande insekter ute, bland annat myggor, flugor och getingar.

Det är enkelt att öppna och stänga nätet, vilket sker nästa per automatik när du går igenom öppningen då magneterna faller tillbaka och stänger nätet efter dig. Smidigt för både barn och vuxna då man inte måste komma ihåg att stänga efter sig. Fungerar även bra för husdjur som ofta glömmer stänga efter sig...

Luft passerar också enkelt genom nätet vilket gör att du kan vädra ordentligt varma sommardagar även med nätet på plats.

Rejält och slitstarkt nät som automatiskt hänger rätt tack vare vikten av magneter som löper längs mitten av nätet samt vikter i botten. UV-skyddat material.

Innehåller 1st myggnät 100x210cm, medföljer gör också kardborreband och häftstift för enkel montering. Det självhäftande kardborrebandet innebär att du slipper häfta eller spika och därigenom inte gör bestående skada på dörrmaterial.

Anpassning av myggnätet: Om nätet inte passar din dörr kan du anpassa det genom att kapa lika mycket av bredden på båda sidor. (1) Klipp först av kardborrebandsdelen på sidorna. (2) Kapa av lika mycket på båda sidor enligt de mått du har. (3) Limma fast kardborredelen direkt på nätet. Notera att vi inte tar ansvar för lyckad anpassning av produkten och att det inte går att ångra köp om produkten anpassats.

PRO-10008
0 objekt
6923117311521
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.