Torkad fisk, naturligt rågodis 200g
Torkad fisk, naturligt rågodis 200g
Torkad fisk, naturligt rågodis 200g
Torkad fisk, naturligt rågodis 200g

Torkad fisk, naturligt rågodis 200g

Ett rent och naturligt hundgodis. Det här godiset passar för känsliga hundar då det är helt fritt från konstgjorda tillsatser och kommer direkt från naturen.

I lager
99,00 kr
Inkl. moms

 

Trixie Torkad Fisk passar bra att ge både till hund och katt!

Belöna din hund med något smaskigt! Torkad fisk, skaprsill, är rikt på protein och nyttiga fetter. Detta godis kan ges som belöning eller så kan det du använda det för att toppa hund- eller kattmaten med för en extra god måltid. Se till att inkludera godisets kalorier i din hunds eller katts dagliga ranson. Det här godiset passar för känsliga hundar då det är helt fritt från konstgjorda tillsatser och kommer direkt från naturen.

Detta godis passar även för katter!

Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

- 100 % torkad fisk (skarpsill)

- Protein 44,0 %, Fetthalt 26,7 %, Fukthalt 8,1 %

TRI-2799
5 objekt
Inga recensioner ännu :(

6 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.