Bärbar klotgrill - 37 cm
Bärbar klotgrill - 37 cm
Bärbar klotgrill - 37 cm
Bärbar klotgrill - 37 cm

Bärbar klotgrill - 37 cm

En liten, praktisk klotgrill i miniatyr som du lätt tar med när du ska ut och grilla, hemma eller någon annanstans. Grillen är tillverkad av emaljerad stålplåt vilket gör den mycket tålig och hållbar. Emaljlacken klarar stark värme och skyddar mot rost och repor. Grillgallret är förkromat, även det för att hålla länge och för att skydda gallret mot rost och värme. Grillens mått: Ø 37 cm och höjd 48,5 cm.

Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
599,00 kr
Inkl. moms

 
  •  Praktisk klotgrill i miniatyr som du enkelt tar med dig.
  •  Välutrustad med syreventiler, kolbehållare och emaljlack.
  •  Locket kan knäppas fast - smidig att transportera.
  •  Perfekt på picknicken, i husvagnen, bilen eller båten.

Bestäm själv hur varm grillen ska vara

För bästa resultat på grillglöden är grillen utrustad med en kolbehållare och en syreventil. Även locket har en syreventil. Med hjälp av dessa justerar du värmen så att du får perfekt glöd när det är dags att grilla.

Knäpp fast locket när du transporterar grillen

Grillens lock går att knäppa fast vilket gör det enkelt och säkert att bära med sig den och att förvara den. Med locket fastknäppt kan du lugnt ta med den avsvalnade grillen i husvagnen, båten eller bilen.

Behändigt format med gott resultat

Tack vare det lilla formatet är grillen otroligt enkel att ta med på utflykten, till grillningen med kompisarna eller bara ut i trädgården. Grilla korv, fisk, kött eller grönsaker - med den här smidiga grillen fixar du lätt en välsmakande BBQ.

230504179188
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.