ShoeCare Waterproofing 300 ml
ShoeCare Waterproofing 300 ml

ShoeCare Waterproofing 300 ml

ShoeCare Waterproofing är en skospray för universiell impregnering. Den ger dina skor och kängor ett effektivt skydd mot regn och smuts, samt bibehåller materialets andningsförmåga och förlänger dess livslängd. Gemnom att produkten baseras på naturliga fettsyror är den inte filmbildande, utan knyter an på djupet och skapar på så sätt vattenavvisningen. Den unika teknologin gör att skons struktur och färg bibehålls.

I lager
159,00 kr
Inkl. moms

 

Användningsområde

Lämplig för alla typer av textilier, nubuck, mocka och läder. Produkten sprayas direkt på rengjorda skor/kängor och fungerar även om dom inte är helt torra. 

Miljöfördelar

Produkten är PFAS-fri och lätt biologiskt nedbrytbar (enligt OECD301A), för att inget ska finnas kvar i naturen. Den patenterade teknologin är inspirerad av naturens egen kemi, likt lotusbladets extremt vattenavvisande egenskaper.

Innehåll

Vatten, kiselorganiska polymerer, bivax och naturliga fettsyror.

Gör så här

1) Gör rent skon. Är skon mycket smutsig rekommenderas ett milt rengöringsmedel, till exempel OrganoTex ShoeCare Cleanar

2) Skaka flaskan

3) Skydda underlaget och spraya ytan jämnt

4) Torka bort överflödig vätska som kan ge fläckar

5) Låt torka i 24 h för full effekt

Övrig information

Hållbarhet: 24 månader, öppnad förpackning. Förvaring: Frostfritt, oåtkomligt för barn. Återvinning: Sorteras som plast (rPET-flaska).

ORG-103103
11 objekt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.