Arxus Stövelvård Naturgummi

Arxus Stövelvård Naturgummi

För en längre hållbarhet på dina stövlar i naturgummi! Stövelvård som skyddar & bevarar. Prisvärt & enkelt sätt för en längre livslängd på dina stövlar!

I lager
195,00 kr
Inkl. moms

 

Stövelvård för Arxus gummistövlar

Öka livslängden på din gummistövlar från Arxus med stövelvård bestående av nanolatex, flytande latex (gummi) behandlad med nanoteknik för att tränga in i naturgummits mikroporer.

Nanolatex har även ett UV-skydd likvärdigt med vanlig solskyddkräm. Naturgummit ska behandlas med nanolatex för att bevara ytans fuktighet och elasticitet, samtidigt som den skyddar mot UV-strålar. Du lägger helt enkelt på ett nytt lager gummi på stöveln.

Hur använder jag vårdmedlet?

Nya gummistövlar är behandlade med en fet yta och bör därför användas minst 4-5 dagar innan behandling. Var noga med att tvätta stöveln med grönsåpa och ljummet vatten innan behandlingen. Man ska inte polera eller borsta in medlet utan endast mjukt sprida ut latexen över gummiytan. Nanolatexen färgar naturgummit vitt till en början men sjunker sedan in i gummit och ger en återfuktande effekt.

När ska det användas?

När gummiytan börjar hårdna och se polerad ut är det dags att behandla med latex. Nanolatexen kommer att återställa gummit och skapa en fuktig gummiyta. Eftersom behandlingen ger en yta som motverkar att lera och smuts tränger in mellan textilfibrer kan den med fördel också appliceras på Arxus modeller med yttre textila delar, exempelvis kring dragkedjor och på canvasskaft.

I korthet

Stövelvård som bevarar naturgummits elasticitet och fuktighet

Består av flytande latex behandlad med nanoteknik för att tränga in i naturgummits mikroporer

Skyddar mot UV-strålar

Ökar gummistövelns livslängd

Kan med fördel användas på textilpartier på stöveln

Följ noga instruktionen ovan när behandlingen appliceras

E9598 1226
2 objekt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.