FLASH BANG JIGGING RATTLE SPOON - 11G 38MM
FLASH BANG JIGGING RATTLE SPOON - 11G 38MM

FLASH BANG JIGGING RATTLE SPOON - 11G 38MM

13 Fishing Flash Bang Jigging Rattle Spoon är en uppdatering av traditionella pirkar och skedar som funnit på marknaden. Med en perfekt bytesfiske-storlek lockar den rovfisk från långt håll. Sätt dit en Glow Stick som lyser i timmar utan laddning så ökar du synligheten ännu mer! Lysstaven sitter väldigt väl skyddat inne i betet.

The Flash Bang kommer i förstklassiga UV, holografiska och självlysande färger och är utrustade med sylvass VMC Black Nickel trekrok. Flash Bang är ett skarpladdat vapen överallt där vatten finns.

Tre lysstavar, röd, grön och blå ingår. Fler lysstavar kan köpas separat!

Färg
  • CP
  • GS
  • SH
  • SL
I lager
99,00 kr
Inkl. moms

 

Flash Bang Jigging Rattle Spoon från 13 Fishing är en innovativ pirk med inbyggd rasselkammare och ett hålrum där man kan montera en av de lysstavar som ingår i förpackningen. Med andra ord lockas fisken både av ljud, ljus och rörelserna som pirken skapar.

Rasselkammaren är tillverkad i mässing och det höga ljudet lockar rovfisk från långt håll.

Betets storlek gör att det går att fiska abborre, öring, röding eller varför inte regnbåge på det. Att ädelfiskar gillar ljus och dras till det är väl beprövat. Den kompakta designen gör dessutom att den sjunker snabbt och rakt för att komma ner i huggzonen så snabbt som möjligt.

Betet har UV-reflekterande färger, glow finish och en sylvass Black Nickel-krok från VMC.

129654
3 objekt
817063026744
Inga recensioner ännu :(

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.