Klotgrill - 42 cm
Klotgrill - 42 cm
Klotgrill - 42 cm
Klotgrill - 42 cm
Klotgrill - 42 cm
Klotgrill - 42 cm

Klotgrill - 42 cm

Klassisk klotgrill för kol eller briketter. Grilla korv, fisk, kött eller grönsaker – med den här grillen fixar du lätt en välsmakande BBQ.

Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
699,00 kr
Inkl. moms

 
  • Klassisk kolgrill med lock.
  •  Klotgrill 42 cm, en enkel och smidig modell.
  •  Emaljlack – gör grillen tålig.
  •  Förkromat grillgaller, håller länge och skyddar mot rost och värme.
  •  Hjul och handtag – lätt att flytta.

Tålig modell

Klotgrill 42 cm är en enkel och smidig modell. Den är tillverkad av emaljerad stålplåt som gör den mycket tålig och hållbar. Emaljlacken klarar värme och skyddar mot rost och repor. Grillgallret är förkromat, även det för att hålla länge och för att skydda gallret mot rost och värme.

Bestäm själv hur varm grillen ska vara

För bästa resultat på grillglöden är grillen utrustad med ett brikettgaller och en syreventil. Även locket har en syreventil. Med hjälp av dessa justerar du värmen så att du får perfekt glöd när det är dags att grilla.

Enkel att flytta

Grillen har två hjul och handtag för att du lätt ska kunna flytta den till den plats som passar bäst för grillning. Tänk på att hitta en vindskyddad plats för att få bästa möjliga resultat när du grillar.

Grilla med lock

Fördelen att grilla med lock är att värmen stannar kvar i grillen, vilket gör det möjligt att grilla länge. Perfekt när större köttbitar ska tillagas. Att grilla med stängt lock gör att köttet får mer smak från det fett som droppar ner från köttet. Fettet förångas sedan och tränger in i köttet.

Kol eller briketter?

Briketter är enhetliga i formen och ger en jämn och fin värme. Lämpliga när man ska långgrilla till exempel en stek, pulled pork eller en hel kyckling. Briketterna tar längre tid att antända än kol och det kan dröja innan de når hög temperatur. Kolet är ojämnare i sin form och värmekurva men ger snabbare en bra glöd. Lämpligt när man ska grilla korv, hamburgare, grönsaksspett, halloumi och frukt.

Grillens mått: Klotgrillen är 42 cm i diameter och har en höjd på 80 cm.

2305041718163
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.