MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack
MayaSticks 5 pack

MayaSticks 5 pack

Naturligt kådrik eldstartare, perfekt för grill och eldstäder inne och ute

I lager
50,00 kr
Inkl. moms

 

Håll elden brinnande med våra MayaSticks. De är tillverkade av etiskt skördad, 100% naturlig tall av arten Pinus montezumae från Honduras och levereras i en brännbar papperspåse. Lätta att tända, även fuktiga, och levererar en mycket hög värmeeffekt. Dessutom luktar de ljuvligt! Träets naturligt höga koncentration av kåda garanterar en låga som brinner länge och är perfekt för grillning, camping eller mys vid öppna spisen. Med varje köp stödjer du ett företag som tillhandahåller jobb och utbildning för lokalbefolkningen och bidrar till att minska det totala avfallet genom att använda överblivna stubbar. Och för varje stubbe som skördas planteras två nya träd.

  • 100% naturlig, kådrik eldstartare
  • Vattentålig, pålitlig och lätt att tända
  • Heta flammor som brinner långsamt
  • 1 lbundle innehåller 5 pinnar
  • Tillverkad i Honduras

Material: 

  • Odlad tall
  • Helt naturlig tändved, fri från kemikalier och med en kådhalt på upp till 80%. Vår ”fatwood” – törved på svenska - kommer från tallstubbar. Tallarna är odlade och kommer alltså inte från regnskogsområden. Arten är icke-utrotningshotad. När vi tar hand om stubbarna bidrar vi till att minska odlingarnas totala avfallsmängd och skapar samtidigt en hållbar, miljövänlig och ekonomiskt gångbar biprodukt. Tändveden är verifierad i enlighet med standarden SCS Salvaged Wood & Fiber™ för 100% återvunnet material.
LMF-3153114330
28 objekt
Inga recensioner ännu :(

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.