Adult All Breed Lamm & Potatis
Adult All Breed Lamm & Potatis

Adult All Breed Lamm & Potatis

PrimaDog Adult All Breeds Lamb & Potato är ett komplett superpremium-foder för vuxna hundar i alla storlekar.

OBS! Levereras ej - går endast att hämta i vår fysiska butik i Ånge.

Vikt
  • 2kg
  • 10kg
I lager
529,00 kr
Inkl. moms

 

Speciellt lämpligt för hundar som har känslig mage. Medelstora bitar gör fodret bekvämt att använda, även om du har flera hundar av olika storlek i ditt hem. Detta smakliga och lättsmälta foder har lamm som proteinkälla. Lamm är huvudingrediens eftersom hundar är naturliga köttätare. Istället för typiska spannmål såsom t.ex. vete så har vi använt en blandning av lättsmälta kolhydratkällor som potatis, äpple och majs. Receptet innehåller även nordiska örter och bär; lingon, hjortron, havtorn och dill som är naturliga antioxidanter och underlättar matsmältningen. Yucca Schidigera-extrakt är tillsatt för att främja anti-inflammatoriska processer i leder och hjälper till att förebygga dålig lukt. MOS & FOS gynnar tillväxten av de goda bakterierna i tarmarna vilket bidrar till en god tarmflora.

Detta recept har tagits fram med hänsyn till de senaste vetenskapliga foder och näringsrönen. PrimaDog Adult All Breeds Lamb & Potato innehåller inte vete, soja, färgämnen, inga artificiella smakämnen och är GMO-fri. Högsta kvalitet är garanterad genom ISO 9001 och HACCP kvalitetssäkringsprogram.

  • Komplett superpremium-foder
  • Smakligt och lättsmält 
  • Fri från vete, soja, färgämnen och artificiella smakämnen
  • GMO-fri

Sammansättning: Lammköttmjöl 30 %, potatis, majs, kycklingfett (konserverat med blandade tokoferoler, en källa av E-vitamin) 8 %, torkade äpplen, torkad betmassa, öljäst, hydrolyserad kycklinglever, LAXolja, extrakt av Yucca Schidigera, mannanoligosackarider, fruktooligosackarider, lingon 100 mg/kg, mogna hjortron 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), havtorn 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), dill 100 mg/kg (Anethum graveolens).

Analytiska beståndsdelar
Fiber: 3 %
Fukt: 10,0 %
Råaska: 8,5%
Kalcium: 1,8 %
Fosfor: 1,4 %
Omsättbar energi: 3750 kcal / kg

PRI-10121
2 objekt
6430069588814
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.