Junior leverpaté i tub 75 g med grönläppad mussla
Junior leverpaté i tub 75 g med grönläppad mussla

Junior leverpaté i tub 75 g med grönläppad mussla

Läcker och god leverkräm som passar att ge till valpen!

Trixie Junior Leverkräm smakar gott och innehåller grönläppad mussla och tångmjöl som är bra för växande valpar! Leverkrämen är smakrik och passar bra som ett belöningsgodis. Den är perfekt att ge tillsammans med sånt som din valp kanske inte vill äta, som kosttillskott eller medicin. För en kräsen valp är detta något som ni måste testa! Toppa den vanliga maten med lite leverkräm och kanske kommer matskålen slickas ren.

Trixie Junior Leverkräm har reducerat innehåll av kryddor och salt vilket gör att den passar bra för valpar. Leverkrämen är också helt glutenfri.

I lager
49,00 kr
Inkl. moms

 

Tips!

Att ge belöning eller godis genom tub skapar möjlighet att distrahera din valp, därför kan tubkräm fungera bra att ge om exempelvis kloklippningen eller veterinärbesöket.

Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Innehållsförteckning

Kött- och animaliska biprodukter (57 % från fläskkött, därav 28 % fläsklever), raps, gelantin, grönsaker (kryddor, örter), ärtfibrer, mineraler, grönskalsmusselpulver, tångmjöl

Näringsinnehåll

Protein 16,3 %, Fetthalt 27,7 %, Råfiber 0,8 %, Råaska 1,4 %, Fukthalt 51,4 %

TRI-31844
13 objekt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.