Tuggpinne med kyckling - 100g
Tuggpinne med kyckling - 100g

Tuggpinne med kyckling - 100g

Alla hundar behöver något att tugga på, det är en naturlig instinkt. Tugga hjälper också till att hålla hundens käke stark, tänderna rena, och andedräkten lite fräschare. Hundar som tuggar regelbundet på råhud och andra ben har mindre plack och tandsten på tänderna. Att få tugga på saker och aktivera käkmusklerna ordentligt är en viktig del av hundens naturliga beteende: det hjälper till att hålla den i bra form och får hunden att må bra.

I lager
35,00 kr
Inkl. moms

 

Vit tuggrulle av rensad, torkad och värmebehandlat oxhud. Tuggrullen är täckt med utsökt kyckling. Innehåller också yuccaextrakt för att minska lukten på avföringen och persiljeextrakt för att friska upp andedräkten. Håll hunden under uppsikt när den äter tuggben och alltid ha friskt dricksvatten tillgänglig. 

Ges som träningsgodis. Rekommenderas inte till valpar under 4 månader. Se till att det alltid finns friskt dricksvatten tillgängligt. Återförslut förpackningen väl och förvara den svalt och torrt. Observera att den syreabsorberande påsen är oätlig och bör förvaras oåtkomligt för husdjur.

  • Tuggpinne 
  • Håller hundens käke stark, tänderna rena, och andedräkten lite fräschare
  • Hjälper till att hålla hunden i bra form
  • Får hunden att må bra

Specifikationer:

Längd: 13 cm

Antal: 11 st 

Vikt: 100 gram

2207051047738
23 objekt
Inga recensioner ännu :(

16 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.