Reflexsele Junior
Reflexsele Junior

Reflexsele Junior

Reflexselen är den nya reflexvästen. Världens förmodligen billigaste, lättaste och enklaste livförsäkring! 

Klädd i mörka kläder syns du först på 20-30 meters avstånd, men med ordentliga reflexer blir du synlig redan på 125 meters avstånd. Förbättra synligheten då mörkret faller på med denna reflekterande sele som är superlätt och smidg att bära, samtidigt som du slipper ett extra plagg i en väst som blir svettig och stoppar fukttransport och andningsfunktionen i din löpartröja eller löparjacka. 

Färg
  • Svart
  • Gul
Tillfälligt slut. Leverans vanligtvis inom 7-14 dagar.
119,00 kr
Inkl. moms

 

Reflexvästen är idealisk när du promenerar, joggar, cyklar, kör moped/MC, rider, rastar hunden eller vistas utomhus i mörker av annan anledning. 

Reflexselen är tillverkad av följsamma resårband och är superlätt att justera efter olika ytterplagg för en perfekt passform. Klicka enkelt ihop spännet och justera axel- och midjeband så att selen sitter bekvämt utan att varken fladdra eller hindra bukens flexibla rörelser vid andning när du löptränar eller cyklar.   

Specifikation:

Synlig upp till 500 meter 

Lätt att ta med, vika ihop och lägga i fickan

Kan även träs över ryggsäck

One size juniorstorlek med justering, passar "alla" juniorstorlekar (98-164 cl)

2211171214324
0 objekt
7350041027607
Inga recensioner ännu :(

4 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.