Öppet riktmedel, fäste, VICTOR-serien
Öppet riktmedel, fäste, VICTOR-serien

Öppet riktmedel, fäste, VICTOR-serien

Öppet riktmedel med tillbehörsfäste är ett smart tillbehör från Stalon som möjliggör skytte och jakt med öppna riktmedel även när ljuddämparen är monterad.

I lager
699,00 kr
Inkl. moms

 

Öppet riktmedel med tillbehörsfäste är ett smart tillbehör från Stalon som möjliggör skytte och jakt med öppna riktmedel även när ljuddämparen är monterad. Tillbehörsfästet (weaver bas) på undersidan för montering av exempelvis GoPro, eftersökslampa eller liknande.

  • Möjliggör användning av öppet riktmedel
  • Tillbehörsfäste för andra tillbehör
  • Smidig och säker design
  • Passar VICTOR-serien
  • Tydlig röd optiskt riktmedel
  • Tillverkad i aluminium

Öppet riktmedel med tillbehörsfäste är ett smart tillbehör som möjliggör skytte och jakt med öppna riktmedel även när ljuddämpare är monterad. På undersidan av tillbehöret sitter ett tillbehörsfäste (weaver bas) för montering av exempelvis GoPro, eftersökslampa eller liknande. Öppet riktmedel med tillbehörsfäste passar det flesta vapen med öppna riktmedel.

Tillbehöret monteras i bakkant på ljuddämparen och fixeras med låsskruv på undersidan, tillbehöret får dessutom extra stöd när VICTOR pipbussning är monterad på ljuddämparen. Tillbehörsfästet på undersidan är stabilt och perfekt för montering av andra tillbehör, så som eftersökslampa, kamera eller liknande. Tillverkat för att passa det flesta weaver och picatinny fästen. Stalon öppna riktmedel ersätter det främre öppna riktmedlet vid montering av våra teleskopiska ljuddämpare.

MONTERINGSANVISNING

Riktmedlet monteras direkt på ljuddämparens bakre del. Innan montering behöver pipbussningen på ljuddämparen avlägsnas. Montera Stalon öppet riktmedel på ljuddämparens bakdel utan att fixera den med låsskruven. Skruva tillbaka pipussningen för att hålla riktmedlet på plats, montera sedan ljuddämparen tillsammans med tillbehöret på vapnet. När ljuddämparen och riktmedlet sitter monterat på vapnet justeras riktmedlet så att det är i linje med det bakre riktmedlet på vapnet, därefter fixeras hela tillbehöret med låsskruven på undersidan. Riktmedlet passar till det flest original riktmedel, dock behöver vapnet alltid skjutas in innan jakt.

P3010
1 Produkt
Inga recensioner ännu :(

8 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.