Vakuumförpackare
Vakuumförpackare
Vakuumförpackare
Vakuumförpackare
Vakuumförpackare
Vakuumförpackare

Vakuumförpackare

  •  Kraftfull, mångsidig vakuummaskin i smidigt format, packar ömtålig mat extra försiktigt.
  •  Foodsaver V3190X med 4 förinställda lägen – torr, fuktig/blöt mat, puls och Sous Vide.
  •  Vakuumförpackning håller maten fräsch längre och ger dig ordning i kyl och frys.
  •  Fixa marineringen på några minuter – marineringsläge för snabb smakinfusion.
  •  FoodSaver V3190X med inbyggd förvaring av plastrullar och integrerad skäranordning
I lager
2 595,00 kr
Inkl. moms

 

Med vakuumförpackaren FoodSaver skyddar du maten och får längre hållbarhet vid förvaring. Vakuumförpacka maten för att hålla den fräsch längre och spara plats. Passar både färsk och torkad mat.

Vakuummaskin med hög kapacitet:

FoodSaver V3190X är snabb och kan paketera flera påsar i följd.

Inbyggd handenhet:

Med handenheten kan du enkelt skapa vakuum i separata behållare. Eller vakuumera vakuumpåsar med zip-lock som ska kunna öppnas och återanvänds igen och igen.

Kompakt vakuumförpackare:

FoodSaver V3190X är en kompakt modell som är kraftfull och samtidigt lätt att använda. Vakuumförseglarens avlånga form och upphöjda design spar plats och gör maskinen lätt att hantera. Mått: 39,5 x 21,4 x 16,4 cm.

Vakuummaskin med integrerad förvaring:

FoodSaver V3190X har en integrerad förvaring för en rulle plastpåsar. Den inbyggda skäranordningen skär av påsen så att du kan anpassa påsens storlek efter innehållet. Den diskmaskinsäkra droppbrickan samlar överflödig vätska under hela processen och en extra bred förslutningsremsa ger vakuumförpackaren mer styrka och högre kapacitet vid professionell användning.

Håller maten fräsch längre

Vakuumpaketering är ett fantastiskt sätt att förvara alla typer av matvaror. Med vakuumförsegling håller maten sig upp till 5 gånger längre än vid traditionella förvaringsmetoder som fryspåsar, matlådor och plastlådor. Vanligast att försluta med vakuum är kött, fisk, grönsaker och bär, men även torrvaror som müsli går utmärkt att paketera med vakuum. Maskinen har en Vacuum Gentle-inställning som packar ömtålig mat extra försiktigt.

Vakuumera för ordning och reda i kyl och frys

Vakuumförpackningarna ger en överskådlig förvaring i kylen eller frysen. När du plockar fram maten ur frysen är den i samma skick som vid infrysning, utan frysskador.

Justera förslutningsnivån

Mjuka, hårda, torra och blöta eller fuktiga livsmedel (till och med nybakade bullar) kan vakuumförpackas. Pulsfunktionen styr manuellt hur mycket vakuum du vill ha och används för vakuumförslutning av känsliga varor utan att de skadas. Du kan justera förslutningsnivån för olika typer av matvaror med inställningen för fuktiga/torra livsmedel.

Välj mellan 4 olika förslutningslägen:

Med vakuum

Utan vakuum

För fuktig mat med mycket vätska. En förhöjd tätningsvinkel gör att du slipp spill.

Marineringsläge där sekvenskombinationer av vakuumpuls används för att få bästa möjliga smak.

Sous Vide-matlagning

Sous Vide är en metod för att tillaga mat i en vakuumförseglad plastpåse placerad i ett roterande vattenbad. Denna vakuumförpackare är perfekt för att skapa ett vakuum och försegla påsar för sous vide-matlagning.

Marinering med vakuum

Vill du ha en intensivare smak på det som ska tillagas eller har du bråttom och vill göra en snabbmarinering? Använd en Food Sealer-behållare och marineringsläget på maskinen. I detta läge marinerar du på bara några minuter om du vill. Det är vakuumkraften som tar bort luften som underlättar för kryddorna att tränga djupare in i köttet.

FoodSaver innehåller ett startkit för att enkelt komma igång:

1 plastrulle 28 cm x 3 meter

2 små påsar som rymmer 0,9 liter

2 små som rymmer 3,7 liter

2 små påsar med zip-lock som rymmer 0,9 liter

2 stora påsar med zip-lock som rymmer 3,7 liter

Preppa med vakuum

En vakuummaskin är perfekt att använda för prepping. Vakuumförpackade råvaror är därför populära bland preppers. Prepping är när du förbereder dig och laddar med mat, dryck och utrustning för att klara svåra förhållanden och kriser.

ACR- 204013
1 Produkt
Inga recensioner ännu :(

3 andra produkter i samma kategori:

Product added to compare.

På eklids.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.